Ensiaskeleet

Eilen se lähti sitten käyntiin: neljän vuoden valtuustokausi. Ensimmäinen kokous oli pääasiassa järjestäytymistä, mutta ehdimmepä illan aikana käsitellä pikaisesti muutaman aloitteenkin.

Ennen kokousta jännitimme lähinnä, vaatisiko HS:n esille nostama Timo Haapaniemeen kohdistuva lahjusepäily valtuuston äänestystä luottamuksesta. Haapaniemi oli kuitenkin ilmoittanut jättäytyvänsä pois valtuustotyöstä asian käsittelyn ajaksi, joten pelättyä jo sovitujen paikkajakojen purkurumbaa ei tullut.

Paikkajakojen lisäksi ehdimme siis käsitellä myös muutaman aloitteen. Ei niistä nyt sen enempää – uutena valtuutettuna jouduin lähinnä ihmettelemään asioiden käsittelyn hitautta. Jo aikoja sitten valmistuneen kunnantalon aulan käyttöä näyttelytilana koskeva aloite tuli nyt, neljän vuotta käsittelyn jälkeen, takaisin valtuustoon. Neljä vuotta ei ole missään suhteessa asian selvittelyyn vaadittavaan aikaan!

Kaiken kaikkiaan ensimmäisestä kokouksesta jäi hyvä mieli – mukavia kolleegoja sali täynnä, uusia tuttavuuksi ja kiinnostavia keskusteluja. Tästä se lähtee.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *