Adlercreutz välikysymyskeskustelussa: Suomi ei ole mikään kriisimaa

– Kyky tehdä kompromisseja on pitänyt maatamme koossa myös vaikeina aikoina. Se on vastuullista. Puoliväliriihessä saavutetun yhteisymmärryksen ansiosta hallituksella on hyvät mahdollisuudet jatkaa sitä hyvää työtä, jota se on tehnyt tämän vaalikauden kaksi ensimmäistä vuotta.

Tätä Ruotsalaisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Anders Adlercreutz painotti tänään eduskunnan välikysymyskeskustelussa puoliväliriihestä. Hänen mukaansa hallituskriisillä olisi voinut olla arvaamattomia vaikutuksia Suomen kannalta.

– Käsi sydämelle – Suomi ei ole mikään kriisimaa. Kansainvälisessä vertailussa tämä hallitus on hoitanut koronakriisin aivan erinomaisesti. Nyt meidän pitää onnistua myös exit-politiikassa, Adlercreutz sanoo.

Adlercreutzin mukaan Suomella on paljon vahvuuksia, joiden avulla voimme ponnistaa koronasuosta.

– Meillä on turvallinen ja toimiva yhteiskunta. Sillä on merkitystä investointien ja ulkomaisen työvoiman houkuttelemisen kannalta. Tiedämme, että Suomen vahvuuksiin kuuluvalle digitaaliselle osaamiselle ja kehittyneelle ympäristöteknologialle on maailmanlaajuisesti paljon kysyntää. Nyt meidän tulee määrätietoisesti edetä näissä asioissa.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *