Anders Adlercreutzille uusi eduskunta-avustaja

Lehdistötiedote 13.1.2016
Vapaa julkaistavaksi

 

Valtiotieteiden kandidaatti Crista Grönroos aloitti 7. tammikuuta 2016 kansanedustaja Anders Adlercreutzin uutena eduskunta-avustajana. Adlercreutzin entinen avustaja Anna Abrahamsson siirtyi vuodenvaihteessa uusiin tehtäviin RKP-nuorten pääsihteeriksi.

Grönroos on kotoisin Espoosta, ja on loppusuoralla yleisen valtio-opin opinnoissaan Helsingin yliopistolla, erikoistumisalanaan ympäristö- ja ilmastokysymykset. Hän palasi joulun alla Suomeen suoritettuaan vaihto-opintoja mm. ympäristö- ja energiapolitiikassa Pariisissa Sciences Po Paris School of International Affairsissa. Grönroos on aiemmin toiminut tutkimusassistenttina Svenska social- och kommunalhögskolanin tutkimuslaitoksella sekä työskennellyt korkeakouluharjoittelijana ulkoministeriön suunnittelu- ja tutkimusyksikössä. Opintojen ohella Grönroos on myös ollut aktiivinen opiskelijajärjestöissä puheenjohtajan ja talousvastaavan tehtävissä.

”Ilmasto- ja energiakysymykset tulevat olemaan näkyvässä roolissa ympäristövaliokunnan työssä tällä vaalikaudella. Crista on hyvin perehtynyt näihin aiheisiin, ja tulee olemaan tärkeä apu eduskuntatyössä”, sanoo Anders Adlercreutz.

 

Lisätietoja:

Kansanedustajan avustaja Crista Grönroos
puh. 050 574 2284
etunimi.sukunimi(a)eduskunta.fi

Kansanedustaja Anders Adlercreutz
puh. 044 098 1221
etunimi.sukunimi(a)eduskunta.fi

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *