Adlercreutz jatkaa isoisänsä isoisän jalanjäljissä

Lehdistötiedote 20.6.2017
Julkaisuvapaa heti

 

Kirkkonummen kunnanvaltuusto valitsi eilen yksimielisesti RKP:n kansanedustaja Anders Adlercreutzin puheenjohtajakseen tulevalle kaudelle.

– Otan kiitollisena ja nöyränä vastaan viestikapulan. Kuntamme on kohdannut viime kaudella monia haasteita ja nyt tilanne näyttää valoisalta. Tuleva kausi on merkityksellinen kuntamme kehitykselle; maakuntareformi vaikuttaa koko kuntakenttään ja haluamme olla erityisen hyvin valmistautuneita sen mukanaan tuomiin muutoksiin.

Adlercreutz valittiin kunnavaltuutetuksi Kirkkonummen historian suurimmalla äänimäärällä. Hän sai kymmenesosan kaikista annetuista äänistä.

– Isoisäni isoisä avasi Kirkkonummen valtuuston ensimmäisen kokouksen 150 vuotta sitten. Vuosien saatossa Kirkkonummi on muovautunut elinvoimaiseksi 40 000 asukkaan kunnaksi ja on minun velvollisuuteni vaikuttaa siihen, että kehitys jatkuu positiivisena. Kuntamme sijaitsee vain kivenheiton päässä Helsingistä ja sillä on kaikki edellytykset olla Suomen vetovoimaisin kunta sekä yritysten että asukkaiden näkökulmasta.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *