Emmi Piippo on Anders Adlercreutzin uusi eduskunta-avustaja

Valtiotieteiden kandidaatti Emmi Piippo aloitti 1. helmikuuta kansanedustaja Anders Adlercreutzin eduskunta-avustajana. Piippo on aiemmin työskennellyt muun muassa RKP-nuorten Helsingin ja muun Suomen toiminnanjohtajana sekä suorittanut harjoittelun europarlamentaarikko Nils Torvaldsin toimistossa Euroopan parlamentissa.

Piippo on kotoisin Helsingistä ja viimeistelee valtiotieteiden opintojaan Helsingin yliopistossa. Hän on Helsingin nuorisojaoston jäsen ja ollut aiemmin aktiivinen eri järjestöissä, muun muassa RKP-nuorissa ja Svenska social- ja kommunalhögskolanin opiskelijajärjestössä.

– Olen valmis uusiin haasteisiin ja odotan innolla yhteistyötä Andersin kanssa. Eduskunta-avustajan työ antaa erinomaisen näköalapaikan politiikkaan, Piippo sanoo.

– Vaalikausi alkaa olla lopuillaan, ja ei ole epäilystäkään siitä, etteikö jäljellä oleva aika tulisi olemaan hektistä. Olen erittäin iloinen saadessani tiimiin mukaan Emmin kaltaisen monipuolisen avustajan. Hänellä on laajaa osaamista, vahvaa näyttöä vaikuttamistyöstä, kansainvälistä kokemusta ja hän ei pelkää tarttua kiistanalaisiin kysymyksiin. Odotan innolla työskentelyä hänen kanssaan, Adlercreutz sanoo

Piipon edeltäjä Crista Grönroos on valittu RKP:n poliittiseksi asiantuntijaksi.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *